Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design
  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design

De beste fietsapps voor de (elektrische) fiets

Gepubliceerd op 6 mei 2020
De beste fietsapps voor de (elektrische) fiets

De lente is in volle gang en het weer nodigt steeds meer uit om lekker op de fiets te stappen. Heb je vaak genoeg hetzelfde rondje gefietst en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij verzamelden een aantal handige fietsapps waarmee je de leukste routes in heel Nederland uitstippelt. Alle apps in dit overzicht zijn geschikt voor Android en iPhone.

Route.nl

Deze app heeft zowel wandel- als fietsroutes in Nederland, maar ook België en Duitsland. Met deze app kun je niet zelf je routes plannen, maar kiezen uit de mooiste routes die zijn samengesteld door de makers van de app. Bonus: je kunt de routes ook downloaden. De app heeft een ingebouwd GPS-systeem, dat scheelt weer in je datakosten. Bekijk route.nl hier.

Fiets! NL

Met deze app kun je zelf je routes samenstellen via zogeheten knooppunten. Je kiest als startpunt een van de knooppunten op de kaart en als eindpunt een ander knooppunt. De app berekent vervolgens voor jou de mooiste route. Ook toont de app handige voorzieningen en bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk Fiets! NL hier.

Fietsnetwerk

Bij Fietsnetwerk kun je kiezen uit een groot aantal verschillende routes, maar de app toont ook interessante afstappunten onderweg die net van je route afliggen. Als je dus even aan pauze toe bent kun je via de app daar een mooi plekje voor vinden. Bang dat je van je route afraakt? Geen zorgen: het GPS-systeem van de app begeleidt je terug naar je originele route. Bekijk fietsnetwerk hier.

Zorgeloos fietsen met Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility

Ben jij toe aan een elektrische fiets maar zie je op tegen de hoge aanschafprijs? Misschien is Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility dan wel de oplossing voor jou. Al vanaf 59 euro per maand rijd je op een nieuwe, compleet uitgeruste elektrische fiets. Met verzekering en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten. Meer weten? Bekijk het aanbod.