Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design
  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design

De voordelen van elektrische fietsen op een rij

Gepubliceerd op 5 juli 2019
De voordelen van elektrische fietsen op een rij

Heerlijk met de wind in de haren aan de files voorbij gaan? Dat kan. Én het is nog maar één van de voordelen van de e-bike. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van een e-bike. Benieuwd naar de andere voordelen van de elektrische fiets? Wij hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.

Verkeerstress is verleden tijd

Bent u het zat om elke ochtend en avond in de file te staan van of naar uw werk? Dan wordt u absoluut blij met uw eigen elektrische fiets! U kunt behendig door het verkeer manoeuvreren en bent hierdoor snel op de plek waar u wilt zijn. Dat maakt een e-bike ideaal voor woon- werkverkeer.

En vergeet het gemak van parkeren niet! Waar u met de auto wellicht rondjes moet rijden om een dure parkeerplek te vinden, zet u de elektrische fiets eenvoudig voor de deur. Hierdoor verdwijnt uw verkeerstress als sneeuw voor de zon en kunt u zich met volledig richten op hetgeen dat er echt toe doet, namelijk u zelf ontwikkelen en anderen ontmoeten.

Comfort

Comfortabel fietsen is één van de voordelen van de e-bike. De trapondersteuning van de e-bike geeft u het gevoel dat u altijd wind mee heeft. U moet dus nog wel trappen om vooruit te komen, maar door de trapondersteuning wordt dit veel lichter. Perfect voor als u toch een keer wind tegen heeft of bergop moet fietsen!

Lange afstanden

Het fietsen van lange afstanden met een gewone fiets is wellicht niet aan te raden. Tenzij u over een wielrennersfiets beschikt of van recreatief fietsen houdt natuurlijk. Met een e-bike kunt u met gemak langere afstanden overbruggen.

Beter voor het milieu

Wanneer u normaliter de auto zou pakken om u zich te verplaatsen naar werk of school, of voor de dagelijkse boodschappen, is de e-bike een milieuvriendelijk alternatief. In veel gevallen kan de accu van de elektrische fiets gerecycled worden. Dus kiest u voor een e-bike, dan kiest u voor een schoner milieu.

Waarom Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility?

Met Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility least u al vanaf € 59,- per maand een nieuwe elektrische fiets. Gewoon als particulier. Dankzij de all-in prijs ligt u nooit meer wakker van hoge onderhoudskosten of schade en bent u verzekerd van de uitgebreide service en garantie die Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility u biedt.

Snel, gemakkelijk en onbezorgd met de elektrische fietsen van Hitachi Capital Mobility.
Bekijk het aanbod