Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design
  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design

De voordelen van elektrische fietsen op een rij

Gepubliceerd op 5 juli 2019
De voordelen van elektrische fietsen op een rij

Heerlijk met de wind in de haren aan de files voorbij gaan? Dat kan. En het is nog maar een van de voordelen van de e-bike. Maar er zijn meer redenen om blij te worden van een e-bike. Benieuwd naar de andere voordelen van de elektrische fiets? Wij hebben het hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Verkeerstress is verleden tijd

Ben je het zat om elke ochtend en avond in de file te staan van of naar jouw werk? Dan wordt je absoluut blij van een eigen elektrische fiets. Je kunt je behendig door het verkeer manoeuvreren en bent hierdoor snel op de plek waar je wilt zijn. Dat maakt een e-bike ideaal voor woon- werkverkeer.

En vergeet het gemak van parkeren niet. Waar je met de auto wellicht rondjes moet rijden om een dure parkeerplek te vinden, zet je de elektrische fiets eenvoudig voor de deur. Hierdoor verdwijnt jouw verkeerstress als sneeuw voor de zon en kun jij je volledig richten op hetgeen dat er echt toe doet: jezelf ontwikkelen en anderen ontmoeten.

Comfort

Comfortabel fietsen is één van de voordelen van de e-bike. De trapondersteuning van de e-bike geeft je het gevoel dat je altijd wind mee hebt. Je moet dus nog wel trappen om vooruit te komen, maar door de trapondersteuning wordt dit veel lichter. Perfect voor als je toch een keer wind tegen hebt of bergop moet fietsen.

Lange afstanden

Het fietsen van lange afstanden met een gewone fiets is wellicht niet aan te raden. Tenzij je over een wielrennersfiets beschikt of van recreatief fietsen houdt natuurlijk. Met een e-bike kun je met gemak langere afstanden overbruggen.

Beter voor het milieu

Wanneer je normaliter de auto zou pakken om naar werk of school te gaan, of voor de dagelijkse boodschappen, is de e-bike een milieuvriendelijk alternatief. In veel gevallen kan de accu van de elektrische fiets gerecycled worden. Dus als je kiest voor een e-bike, dan kies je voor een schoner milieu.

Waarom Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility?

Met Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility lease je al vanaf € 59,- per maand een nieuwe elektrische fiets. Gewoon als particulier. Dankzij de all-in prijs lig je nooit meer wakker van hoge onderhoudskosten of schade en ben je verzekerd van de uitgebreide service en garantie die Fiets Lease van Hitachi Capital Mobility jou biedt.

Snel, gemakkelijk en onbezorgd met de elektrische fietsen van Hitachi Capital Mobility.
Bekijk het aanbod