Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €69,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Service aan huis
  • GRATIS extra accucapaciteit
  • Al vanaf €69,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Service aan huis
  • GRATIS extra accucapaciteit

Noordlease en Leasevisie samen verder als Hitachi Capital Mobility

Gepubliceerd op 28 juni 2018
Noordlease en Leasevisie samen verder als Hitachi Capital Mobility

De twee leasemaatschappijen Noordlease (Groningen) en Leasevisie (Rotterdam en Heerhugowaard) gaan per 1 juli samen verder als Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. (Hitachi Capital Mobility), dochteronderneming van Hitachi Capital Corporation in Japan.

Met de nieuwe naam bouwt het leasebedrijf voort op de kernwaarden van Noordlease en Leasevisie. Met een onderscheidende klantfilosofie, een compleet producten- en dienstenaanbod en eigentijdse mobiliteitsoplossingen vormt Hitachi Mobility een krachtige, innovatieve aanbieder van mobiliteit, die klaar is voor de toekomst.

Fusie
Sinds 2017 zijn Noordlease en Leasevisie onderdeel van Hitachi Capital Corporation. De komende jaren wordt Hitachi Mobility nationaal en internationaal verder uitgebouwd met een breder dienstenportfolio en meerdere Europese vestigingen. Bij de realisatie van deze stappen hoort een duidelijke, herkenbare en internationaal klinkende naam. Hitachi Capital Corporation is het moederbedrijf van Hitachi Mobility, dat zich richt op sociale infrastructuur, ecologie en energie, mobiliteit en diensten voor lokale overheden. Hitachi Capital Corporation heeft dochterondernemingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Hitachi Capital Corporation is momenteel als leasemaatschappij actief in Engeland (70.000 leasecontracten) en in Polen (10.000 leasecontracten). Met de gezamenlijke bedrijven in Nederland worden ruim 16.000 leasecontracten beheerd. De naamswijziging naar Hitachi Mobility is een logische stap als voorwaarde voor de realisatie van de toekomstplannen en verdere ontwikkeling van de organisatie.