Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €69,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Service aan huis
  • GRATIS extra accucapaciteit
  • Al vanaf €69,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Service aan huis
  • GRATIS extra accucapaciteit

Private Lease wederom populairder!

Gepubliceerd op 24 april 2017
Private Lease wederom populairder!

Private leasecontracten met 78 procent gestegen

Private Lease wordt in vergelijking met vorig jaar weer populairder. VNA meldt dat de Nederlandse Private Leaserijders in vergelijking met vorig jaar steeds vaker voor een contract met een langere looptijd kiezen. Ook is er een verschuiving in het maandtermijnbedrag; dit verschuift van een budget van 200-250 euro per maand naar 300-400 euro per maand.  

Daarnaast kiezen berijders vaker voor kilometrage van 15.000 i.p.v. 10.000 en is er een stijging van oudere Private-Leaserijders. Hemerik: "Juist voor senioren is het een overweging om voor Private Lease te kiezen. Men hoeft het spaargeld niet te investeren in de aankoop van de auto. Die grote geldsom voor een nieuwe auto houdt men op de spaarrekening en kan men aan andere zaken besteden. Daarbij komt dat de auto niet verkocht hoeft te worden als autorijden er na een paar jaar niet meer in zit, of als de berijder overlijdt. Wij adviseren consumenten dan ook om zich bij interesse goed te verdiepen in verschillende aanbieders en te kijken welk aanbod het beste past bij de persoonlijke situatie" (Bron: VNA).

Renate Hemerik, directeur van de VNA: "De cijfers onderschrijven dat er echt een serieuze markt voor private lease is. Ten opzichte van het totaal aantal auto's in Nederland is het aandeel nog niet heel groot, maar steeds meer consumenten nemen private lease mee in hun afwegingen. Daarbij kiezen consumenten eerder voor een complete auto die volledig naar wens is en past bij de persoonlijke situatie, dan voor een actiemodel. Zij zijn bereid daarvoor ook iets meer geld te spenderen." (Bron: VNA).VNA private lease cijfers 1
VNA private lease cijfers 2
VNA private lease cijfers 3