Lease een elektrische fiets

  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design
  • Al vanaf €59,- p/m (all-in)
  • Inclusief onderhoud & reparatie
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Dutch Design

Waarom een Lugano fiets? Hierom!

Gepubliceerd op 2 augustus 2019
Waarom een Lugano fiets? Hierom!

Waarom de Lugano de ideale e-bike is

Een nieuwe fiets kopen is een flinke investering. Vooral als het om een elektrische fiets gaat. Dat maakt het leasen van een e-bike zo aantrekkelijk. Voor een paar tientjes per maand fiets je al op een kwaliteits e-bike van Privélease. Dit is inclusief onderhoud, reparatie en pechhulp. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd de wind in de rug hebt én blijft houden op jouw e-bike van Privélease.

Wat maakt de Lugano de ideale e-bike?

Wij geloven erin dat de beste kwaliteit e-bike van Nederlandse bodem komt. Daarom bieden wij uitsluitend Lugano e-bikes aan. Vakmanschap en inzicht heeft geresulteerd in de vervaardiging van verfijnde modellen e-bikes, namelijk de Lugano Elo Tour, Lugano Elo De Luxe en de Lugano Elo Special. Hierdoor is er altijd een e-bike die aansluit bij jouw gewenste fietsbeleving.

De e-bikes van Lugano vallen vooral op door hun moderne en frisse uiterlijk. Stuk voor stuk zijn het prachtige fietsen. Maar welk model past het beste bij jou en jouw wensen? Je leest het hieronder.

De Lugano Elo Special – Lekker toeren

De Lugano Elo Special is de ideale fiets om heerlijk mee te toeren. De e-bike heeft 5 standen trapondersteuning en haalt ruim 125 ‘eerlijke’ kilometers. De Elo Special is wendbaar en licht als een stadfiets. De motor is gepositioneerd in het midden van de fiets, waardoor het gewicht van de fiets mooi verdeeld wordt. Zo stuurt het vrij van weerstand en voelt het alsof je op een normale fiets rijdt. De e-bike is tevens voorzien van hydraulische schijfremmen en buitenbanden met anti-leklaag. Tot slot heeft de Elo Special traploze versnellingen. Met een hendel aan het stuur geef je gemakkelijk aan of je lichter of zwaarder wilt trappen. Bekijk de Lugano Elo Special.

De Lugano Elo de Luxe – Van alle gemakken voorzien

Evenals de Elo special voelt de Lugano Elo de Luxe aan als een stadsfiets. Tevens is deze fiets zeer onderhoudsvriendelijk, vanwege de gesloten kettingkast en veilige roller brakes remmen. Deze e-bike is voorzien van een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp en op de display. Dus wil je jouw telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen terwijl je onderweg bent naar jouw bestemming? Dat kan, want met de Lugano Elo De Luxe ben je van alle gemakken voorzien. Bekijk de Lugano Elo De Luxe.

De Lugano Elo Tour – Genietend naar uw werkplek

Ben je op zoek naar een heerlijke e-bike om mee naar het werk te gaan? Dan zit je goed op de Elo Tour. Voorzien van voorwielmotor met traprotatiesensor en een actieradius van 75 echte kilometers, weet je dat je goed aankomt. Bekijk de Lugano Elo Tour.


Snel, gemakkelijk en onbezorgd met de elektrische fietsen van Hitachi Capital Mobility.
Bekijk het aanbod